måndag 15 augusti 2011

Morgontrött? Roliga väckarklockor som du garanterat vaknar av!

Detta är inga reor. Tyckte dock att dessa väckarklockor hos Coolstuff var så roliga att de får vara med i ett inlägg här ändå

Perfekt för oss morgontrötta i höst!


Väckarklocka 1:

"Svårt och tungt att komma upp på morgonen? Tycker du om att ligga och dra dig istället för att gå upp till jobbet/skolan/livet? Händer det att du helt enkelt stänger av väckarklockan och sover vidare? Med Clocky kommer du alltid upp i tid!

När alarmet går skuttar Clocky ner från ditt nattduksbord och ilar pipande runt på golvet i ett försök att hitta en säker plats att föra oväsen på. Och han slutar inte förrän du går upp och stänger av honom. Som en blandning av ett marsvin, din mamma och en vanlig väckarklocka alltså."

Clocky väckarklockaVäckarklocka 2:

Memory Alarm Clock tvingar dig att upprepa en slumpmässig serie blinkande lampor innan den slutar tuta vilket gör att hela du måste vakna. Du måste alltså klara av att upprepa det exakta färgmönstret som klockan blinkat fram för att på tyst på den

Memory väckarklockaSlutligen en mer "seriös" väckarklocka som verkar riktigt bra!

Väckarklocka 3:

"Känner du dig lite hängig och trött? Slå på lampan och känn lysdioderna rikta 10 000 Lux ljysstyrka i ansiktet på dig.

Har du svårt att komma upp på mornarna? Med ett par enkla tryck ställer du in en virtuell soluppgång. Bestäm när du vill vakna och hur lång soluppgången ska vara så sköter klockan resten. Sätt till exempel väckning 07.15 och en halvtimme soluppgång, så kommer lampan att börja lysa svagt 06.45 och sedan successivt öka i styrka till 07.15 då den lyser maximalt. Vill du vara på den säkra sidan kan du även ställa in ett ljudalarm.

Vi lovar att soluppgångsklockan kommer att göra underverk för såväl din vilja att stiga upp som ditt morgonhumör! Forskning har även visat att den är till hjälp för personer med vinterdepression."

Sunrise system - Ljusterapi/väckarklocka


Här kan du hitta de populäraste prylarna just nu hos Coolstuff:
Inga kommentarer: