onsdag 1 december 2010

Köp Blondinbellas nya bok "Egoboost" för endast 145 kronor fraktfritt!

Boken finns just nu att beställa hos Bokia för endast 145 kronor. De har även fraktfritt på alla ordrar fram till jul och förlängt öppet köp, så passa på!


Beskrivning:

"Blondinbella är en av Sveriges mest lästa bloggar någonsin, och nu tar dess skapare Isabella Löwengrip sitt positiva budskap vidare i en nära och äkta handbok för unga tjejer. Isabella är kompisen som ger goda råd, stöttar, peppar och tröstar. Att "boosta sitt ego" är livsviktigt, säger Isabella. Våga tro på dig själv och förstå att du är den viktigaste personen i ditt eget liv.

Utifrån egna erfarenheter och många exempel tar Isabella upp teman som vänskap, kärlek, svartsjuka och komplex. För första gången beskriver hon hur hon skapade sitt blogg-alter ego för att ta revansch på dem som mobbade henne på högstadiet.

Hon skriver självutlämnande om det jobbiga gymnasievalet, betygshetsen och alla andra krav som ställs på en tonåring. Sexuella övergrepp, ångest och ätstörningar är andra teman. Men Isabella skriver även om festerna, första förälskelsen och det stora problemet med ful rumpa i nya jeans."

Beställ boken hos Bokia:  Egoboost
---------------------------------------------------------

Andra aktuella boktips:

Paul Ronge - Sociala medier

Beskrivning: "Paul Ronges nya bok handlar om högt och lågt, stort och smått, länkkärlek och näthat. Han ställer tuffa frågor till ett trettiotal kända och okända makthavare i bloggosfären. Han talar med superbloggarna Alex Schulman och Mymlan och medborgarjournalister, politiker som Fredrick Federley och Gudrun Schyman, chefredaktörer som Jan Helin (Aftonbladet) och Thomas Mattson (Expressen), bloggvälvare, tunga nätdebattörer, gurus på sociala medier och några helt vanliga bloggare. Paul Ronge undersöker hur Sveriges mest inflytelserika personer inom sociala medier resonerar kring sina framgångar i ett nytt medielandskap."  
Beställ: Sociala medier

---------------------------------------------------------------------
Boken om OKEJ - 80-talets största poptidning

Beskrivning: "I denna sprängfyllda bok får du uppleva allt som gjorde OKEJ så het: bilderna, skandalerna, kärleksparen, världsstjärnorna. Återupplev Blackie Lawless i W.A.S.P. frossande i köttslamsor, toplessbilder på Samantha Fox, Dee Sniders vässade framtänder, Christer Sandelin i leopardmönstrad kroppsstrumpa, Peter LeMarc med pistol och en 15-årig Anna Book i blöt baddräkt. Möt Per Gessle, som krävde betalt för att vara med. Se duschbilderna på Dag Finn som väckte ett ramaskri. Läs intervjun med Carola som hennes manager bönade och bad om att få stoppa, för att den kunde ödelägga hennes karriär."

Beställ här: OKEJ

Inga kommentarer: